ЈО ќе поднесе жалба по условната казна за сообраќајката кај Млечен

Основното јавно обвинителство ќе вложи жалба до Апелациониот суд Скопје, по приемот на пресудата по предметот за сообраќајната несреќа со … Продолжи со читање ЈО ќе поднесе жалба по условната казна за сообраќајката кај Млечен