Изгоре автобус на стојалиштето под Железничка станица

Приватен автобус за јавен превоз се запали утринава на автобуското стојалиште под Железничката станица во Скопје. Автобусот го гасат десттина … Продолжи со читање Изгоре автобус на стојалиштето под Железничка станица