Истрагата покажа дека командирот од Гази Баба сексуално вознемирувал и други две полицајки

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди во координација со Секторот за внатрешни работи Скопје по добиено известување … Продолжи со читање Истрагата покажа дека командирот од Гази Баба сексуално вознемирувал и други две полицајки