Цела ноќ гори помеѓу Делчево и Пехчево: Побарана е помош од државните органи, но реакција нема

Цела ноќ гори пожар на потегот помеѓу македонските градови Делчево и Пехчево. Како што дознаваме, пожарот се шири неконтролирани и … Продолжи со читање Цела ноќ гори помеѓу Делчево и Пехчево: Побарана е помош од државните органи, но реакција нема