Булеварот пуштен, семафорите не работат: Ќе превземе ли некој одговорност за сообраќајките и трките на „АСНОМ“?

Вчерашната сообраќајка е само една од низата незгоди, кои, за жал, се сè почести на булеварот ,,АСНОМ‘‘. Сударот помеѓу „сузуки … Продолжи со читање Булеварот пуштен, семафорите не работат: Ќе превземе ли некој одговорност за сообраќајките и трките на „АСНОМ“?