Бомбата која беше фрлена во прилепското кафуле е „кашикара“, била активирана, но не експлодирала

Рачната бoмбa што беше пронајдена пред кафе-бар во центарот на Прилеп на 10 јули околу пладне, била „кашикapa“ и била … Продолжи со читање Бомбата која беше фрлена во прилепското кафуле е „кашикара“, била активирана, но не експлодирала