Бобан Илиќ, осудениот за смртта на малиот Алмир, од вечерва е во кумановскиот затвор

Бобан Илиќ, кој е осуден за смртта на 4-годишниот Алмир Алиу денеска се појави во затворот Кшање во Куманово, каде … Продолжи со читање Бобан Илиќ, осудениот за смртта на малиот Алмир, од вечерва е во кумановскиот затвор