Близок роднина на заменик-министерот во МВР вмешан во кражбата на марихуана во Крушево?

Се проверува дали фабриките кои произведуваат канабис во Македонија се придржуваат кон строгите безбедносни законски обврски, откако вчера беше откриена уште … Продолжи со читање Близок роднина на заменик-министерот во МВР вмешан во кражбата на марихуана во Крушево?