Во Бугарија запалено македонското и српското знаме?

На Фејсбук страницата ВМРО младежи-Русе е објавено видео како се пали македонско  и српско знаме. Бугарските медиуми пишуваат дека авторот … Продолжи со читање Во Бугарија запалено македонското и српското знаме?