По српскиот педофил Нинослав Јовановиќ познат како „Малчанскиот бербер“, се трага веќе две недели, а во меѓувреме изјава за медиумите даде неговиот татко.

Тој вели дека се срами од својот син и не сака да слушне за него.

Рекол дека дваесет и две години затвор не помогнале Нинослав да се поправи.

Таткото одбил новинарите да го фотографираат и да му го објават името.