Стравотни детали од обдукцијата за загинатите тинејџери: Се обиделе да излезат, но не успеале

По завршената обдукција на телата на несреќно загинатите момчиња и девојки од Посушје, во медиумите се појавија нови детали за … Продолжи со читање Стравотни детали од обдукцијата за загинатите тинејџери: Се обиделе да излезат, но не успеале