Србија почна да ја произведува „Спутник“

Србија од денеска почна да ја произведува руската вакцина „Спутник“.Таа ќе се прави во Институтот „Торлак“ и за почеток ќе … Продолжи со читање Србија почна да ја произведува „Спутник“