Срамна закана на адвокатот на Алексиќ: Ќе доставам материјали, па ќе видите како среќно се смее некој што е злоставуван

Ако продолжи медиумската хајка и линчувањето на мојот клиент, ќе бида принуден да доставам „некои материјали“, се закани адвокатот на српскиот … Продолжи со читање Срамна закана на адвокатот на Алексиќ: Ќе доставам материјали, па ќе видите како среќно се смее некој што е злоставуван