Сопруг пукаше во сопругата во лице затоа што отишла да работи во Германија

Милена М.(35) од Крагуевац ноќта меѓу неделата и понеделникот била застрелана од нејзиниот сопруг Владимир М.(40), најверојатно од пиштол, во … Продолжи со читање Сопруг пукаше во сопругата во лице затоа што отишла да работи во Германија