По претседателот, уапсен и потпретседателот на организацијата на ветерани на ОВК

Полицијата на Меѓународната мисија на Косово, ЕУЛЕКС, попладнево го упаси и потпретседателот на Организацијата на воени ветерани на Ослободителната восјка … Продолжи со читање По претседателот, уапсен и потпретседателот на организацијата на ветерани на ОВК