Oва е целиот текст на Резолуцијата за геноцид во Сребреница

Ова e целосната верзија на Нацрт-резолуција за Меѓународен ден на сеќавање и сеќавање на геноцидот во Сребреница во 1995 година … Продолжи со читање Oва е целиот текст на Резолуцијата за геноцид во Сребреница