Отсечени глави, осакатени тела: Објавени фотографиите од жртвите на Веља невоља

Тоа што го вети и го исполни. Вучиќ ги објави сликите од жртвите на кланот на Веља невоља.На нив се … Продолжи со читање Отсечени глави, осакатени тела: Објавени фотографиите од жртвите на Веља невоља