Одложено гласањето за ратификација на Договорот од Преспа

Поради долгата листа на пријавени пратеници за збор, гласањето за ратификација на Договорот од Преспа во грчкиот Парламент ќе се … Продолжи со читање Одложено гласањето за ратификација на Договорот од Преспа