Главниот разузнувач во БиХ уапсен поради фалсификувана диплома

Директорот на разузнувачко-безбедносната агенција на БиХ (ОСА), Осман Мехмедагиќ е уапсен во Сараево во склоп на истрага што против него … Продолжи со читање Главниот разузнувач во БиХ уапсен поради фалсификувана диплома