Екипата на Џони од Врачар сакала со цијанид да го умре Вукотиќ

Екипата на Никола Вушовиќ во декември 2019 година планирала убиство на Јовица Вукотиќ водачот на Шкаљарскиот клан, пишува „Блиц“. Вукотиќ … Продолжи со читање Екипата на Џони од Врачар сакала со цијанид да го умре Вукотиќ