Директорот на Дрисла внесувал сомнителен отпад од Италија

Софиската фирма „Блацион”, чиј управител е македонскиот граѓанин Блаже Игнатовски, увезла отпад од Италија кој пристигнал во бугарското пристаниште Варна, … Продолжи со читање Директорот на Дрисла внесувал сомнителен отпад од Италија