Чавушоглу: Турција ќе одговори на сите грчки „провокации“

Било какви грчки „провокации“ насочени кон турскиот брод „Оруш Реис“ ќе се сретнат со одговор, рече во петокот турскиот министер … Продолжи со читање Чавушоглу: Турција ќе одговори на сите грчки „провокации“