Бугарија ѝ враќа на Италија 28 контејнери со отпад

Дваесет и осум контејнери со италијански отпад од вкупно 127 кои пристигнаа досега на пристаништето во Варна добија дозвола за … Продолжи со читање Бугарија ѝ враќа на Италија 28 контејнери со отпад