Брнабиќ: Македонија не може да почне со имунизација, не ја регистрирале вакцината и немаат план за вакцинација

Српската премиерка Ана Брнабиќ, во гостувањето во емисијата „Добро утро Србија“ изјави дека нејзината земја има договор со македонскиот премиер … Продолжи со читање Брнабиќ: Македонија не може да почне со имунизација, не ја регистрирале вакцината и немаат план за вакцинација