Што носат ноќе овие по куќи? „Најдоброто за Битола“ во ноќна мисија на поткуп во ромска населба

Едно од 10-тината возила на Стентонот во Битола со слоганот “Најдоброто за Битола” во ноќна мисија на ПОТКУП во Баиро. … Продолжи со читање Што носат ноќе овие по куќи? „Најдоброто за Битола“ во ноќна мисија на поткуп во ромска населба