Катица Јанева: Не може да ме сменат мене, како мислите ќе ме сменат

Не можат да ме сменат мене, како да ме сменат – велеше Катица Јанева. Немало закон пто може да ја … Продолжи со читање Катица Јанева: Не може да ме сменат мене, како мислите ќе ме сменат