Ознака: звуците на чаршијата
Култура 11.09.20 | 11:34

„Звуците на чаршијата“ од 13 до 17 септември

Во старото градско јадро на Старата скопска чаршија на 13, 15, 16 и 17 септември ќе се одржи традиционалната манифестација „Звуците на чаршијата“, чија цел, веќе неколку...

Култура 20.09.19 | 14:26

Ќе биде „луксуз“ ако идната година на плоштадот пеат Бебе Реџа, Рита Ора или Дуа Липа?

Откако пратеникот Антонио Милошоски откри дека дел од настапувачите на манифестацијата „Звуци на чаршијата“ зеле околу 20 илјади евра, без притоа пресметан ДДВ, а потоа...

Култура 19.09.19 | 11:29

Милошоски ги откри вртоглавите хонорари за ѕвездите во „Звуците на чаршијата“

Околу 20 илјади евра, без притоа пресметан ДДВ, се доделени за дел од настапувачите на манифестацијата „Звуци на чаршијата“, открива пратеникот Антонио Милошоски, кој...

Култура 15.09.19 | 08:27

Од утре почнуваат „Звуците на чаршијата“

Во старото градско јадро на Старата скопска чаршија на 16, 17 и 18 септември (понеделник, вторник и среда) ќе се одржи традиционалната манифестација „Звуците на чаршијата“,...

Култура 12.09.19 | 13:25

„Звуците на чаршијата“ од 16 до 18 септември

Во старото градско јадро на Старата скопска чаршија на 16, 17 и 18 септември (понеделник, вторник и среда) ќе се одржи традиционалната манифестација „Звуците на чаршијата“,...