Ознака: Зоран Михајлов
Фудбал 09.08.20 | 16:50

„Кој го измислил овој протокол?“: Спортската легенда Михајлов понижен пред Градски

Легендарниот македонски спортски новинар Зоран Михајлов преку „Фејсбук“ го пренесе големото понижување, што го доживеал вчера, кога не го пуштиле да влезе на Градскиот...

Култура 15.02.19 | 10:38

Зоран Михајлов напиша книга која е спортската литература, но и спортската лектира

Во присуство на многубројни спортисти и некогашни шампиони, новинари, коментатори и љубители на спортот, во Скопје беше промовирана книгата „Спортски стории: записи,...

Култура 12.02.19 | 11:39

Доајенот Зоран Михајлов ќе ја промовира книгата со своите спортски приказни

Доајенот на спортското новинарство Зоран Михајлов утре ќе ја промовира својата книга „Спортски стории: записи, настани и сеќавања“, во којашто тој се навраќа на некои...

Култура 07.02.19 | 12:52

Доајанот на спортското новинарство Зоран Михајлов напиша книга која содржи помалку познати приказни за македонските спортисти

На 13 февруари, ќе се одржи промоција на книгата „Спортски стории: записи, настани и сеќавања“ од доајенот на македонското спортско новинарство, Зоран Михајлов,  во...