Ознака: Зијад Беќировиќ
Македонија 12.09.19 | 11:10

Советникот на Заев, Зијад Беќировиќ, шарлатан и измамник кој живее од продажба на “студии и стратегии“ по нарачка

Премиерот на татковината, Зоран Заев, има советник кој се вика Зијад Беќировиќ, претставен како основач на Институт ИФИМЕС од Љубљана кој, според сопственото признание...

Македонија 11.09.19 | 16:43

ИФИМЕС добива 1.000 евра месечно, Беќировиќ нула денари за да го советуваат Заев, „Алфа“ ги чека официјалните документи

Професорот Зијад Беќировиќ, еден од првите луѓе на Институтот за блискоисточни и балкански студии добива нула денари за советување на Владата, а неговиот ИФИМЕС – илјада...

Македонија 07.09.19 | 19:23

Зијад Беќировиќ од контроверзниот институт ИФИМЕС е нов советник на Заев, никој не кажува колкав е хонорарот

Зијад Беќировиќ, основач на институтот ИФИМЕС во Љубљана е нов советник на премиерот Зоран Заев. Од Владата не го соопштуваат хорорарот кој му се исплаќа на Беќировиќ,...