Ознака: затворени улици
Скопје 08.09.21 | 08:17

Ќе се празнува, но и ќе се протестира: Цел Центар ќе биде блокиран

Поради најавени два протести во Скопје денеска од 10:30 часот етапно ќе бидат затворени за сообраќај  бул. „Гоце Делчев”  на потег од ул. „Беласица” кон бул.„Илинден“...

Скопје 07.09.21 | 10:36

Центарот се затвора во 11 часот: Два дена блокади за прославата на независноста

Поради подготовки за настанот по повод Денот на независноста денеска почнувајќи од 11:00 часот во централното градско подрачје ќе има изменет сообраќааен режим. Затворени...

Скопје 26.10.19 | 08:49

Затворени улици и булевари во Скопје

Посебен сообраќаен режим денеска и утре во периодот од 7:00 до 17:00 часот ќе биде воведен на дел од булеварот „Гоце Делчев“ во Скопје поради меѓународниот кружен натпревар...

Скопје 30.08.19 | 14:22

Од утре затворени булеварите Крсте Мисирков и Кочо Рацин

Градот Скопје информира дека од утре, 31 август, со почеток од 8 часот, до недела, 1 септември, до 8 часот за сообраќај ќе биде затворен булеварот Крсте Мисирков, на потегот...

Сервиси 03.08.19 | 08:59

Поради снимање филм, ќе бидат затворени неколку улици во Скопје

МВР информира дека во времето од 5 до 14 часот на улицата Беласица и од 14 до 18 часот на улицата Самоилова (вијадуктот кај стоковната куќа „Мост“) во Скопје, во организација...

Скопје 29.12.18 | 11:37

Затворени улици од Мавровка кон Владата

Денеска, со почеток во 13 часот полицијата ќе воведе посебен сообраќаен режим на улицата што води од „Мавровка“ кон Владата, заради најавен протест. -Од тие причини сообраќајот...