Ознака: Викторија Аврамовска Мадиќ
Македонија 16.05.21 | 22:04

„Новиот Рашковски“ освежен со тендери од 4 милиони евра седна во Надзорниот одбор на СДСМ

За четири години дел од државните институции, министерства, општини и акционерски друштва потрошиле околу 4 милони евра за набавка на опрема, како што се различни униформи,...

Скопје 19.04.21 | 09:31

Балд’ската секретар на Шилегов – зетот со милионски тендери од Град Скопје

ВМРО-ДПМНЕ ја повикува Антикорупциска да истражи дали има судир на интереси кога зетот на секретарот на Град Скопје Викторија Аврамовска Мадиќ добива милионски тендери...

Скопје 18.04.21 | 12:22

Се појави нов „Драги Рашковски“ во ликот на секретарот на Шилегов

Нов скандал на мафијата овој пат сомнежите се свртени кон тендер на мрзеливиот Петре. Очигледно на повидок е нов „Драги Рашковски“, ама овој пат во градот Скопје, раководен...

Скопје 16.04.21 | 09:04

ВМРО-ДПМНЕ: Градот тоне, а луѓето на мрзеливиот Шилегов рекетираат адвокати

Градот тоне, а шефот на кабинет на мрзеливиот Шилегов и секретарот на Град Скопје рекетираат адвокати, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ, за скандалот што го објави адвокатот...

Твитови 14.04.21 | 10:17

Оваа го уценуваше Јанаки: Поздравете ја Вики и кажете ѝ појше пари ќе се изналапаме кога ќе ја тужиме