Ознака: вагина
Интима 27.04.21 | 21:55

Како вашата интима секогаш да мириса убаво?

Непријатниот мирис на вагината може да представува сериозен здравствен проблем кој начесто упатува на инфекција. Таму долу може лошо да мирисате и поради храната што...

Интима 09.04.21 | 12:45

Работи што секоја жена во триесети години мора да ги знае за својата вагина

Вагината е орган кој се менува во текот на животот, а почетокот или престанокот на менструацијата не е единствениот начин на кој се гледаат овие промени. Промени како...

Интима 06.02.21 | 19:35

Влажните марамчиња се исклучително штетни за здравјето на вагината, но постои здрава алтернатива

Влажните марамчиња се изум што го обожава секое домаќинство, особено во моментите на брзо и неосновано бришење на правливите површини неколку моменти пред доаѓањето...

Интима 12.12.20 | 17:22

Проверете дали имате зимска вагина – и спречете го симдромот

Дали сте чуле за „зимската вагина“? И дали знаете кои се симптомите? Всушност, тоа е многу нормална состојба што им се случува на жените во студено време… Според Мари...

Интима 01.10.20 | 23:15

Кога е нормално чешање и пецкање после секс?

Првиот секс и навикнувањето на нов партнер понекогаш може да бидат малку непријатни. Освен што ментално се навикнувате и се зближувате со нова личност, и вагината треба...

Интима 11.01.20 | 22:03

Каков вкус има вагината: 35 искрени одговори

Луѓето имаат толкава потреба да споделуваат што овојпат си споделуваат интимни исуства, односно вкусови. Едни се детаљни, други конкретни, а трети поетични. Сите 35 зборуваат...

Интима 17.05.19 | 21:07

Како старее вагината: Овие три работи ја очекуваат речиси секоја жена

Брчките на лицето и седата коса не се единствените знаци што ги откриваат годините. Ни вагината не е имуна на стареење, а ова се промените низ кои поминува таа со секоја...

Интима 25.03.19 | 18:25

Синдромот „изгубен пенис“ постои, еве дали и вие страдате од него

„Lost penis-syndrom“ или во превод синдромот на изгубен пенис е разликата во големината помеѓу вагината и пенисот. Ако пенисот на мажот е помал, а вагината на жената поширока,...

Интима 13.12.18 | 21:33

Како старее вагината: Овие три работи ја очекуваат речиси секоја жена

Брчките на лицето и седата коса не се единствените знаци што ги откриваат годините. Ни вагината не е имуна на стареење, а ова се промените низ кои поминува таа со секоја...

Интима 15.11.18 | 22:40

Како старее вагината: Овие три работи ја очекуваат речиси секоја жена

Брчките на лицето и седата коса не се единствените знаци што ги откриваат годините. Ни вагината не е имуна на стареење, а ова се промените низ кои поминува таа со секоја...