Ознака: УМС на ВМРО-ДПМНЕ
Македонија 17.11.19 | 19:00

Владо Мисајловски: ВМРО-ДПМНЕ, партија која секогаш им давала шанса на младите за подобар живот и повеќе шанси за успех во животот

По повод годишната конференција на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, потпретседателот на Партијата Владо Мисајловски на својот фејсбук профил напиша: Несомнено омилено место во мојот...

Македонија 17.11.19 | 18:39

Годишна конференција на УМС на ВМРО-ДПМНЕ

Годишна конференција на УМС на ВМРО-ДПМНЕ се одржа денеска по 28 пат. На конференцијата присуствуваше и с еобрати лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, како и Хавиер...

Македонија 17.11.19 | 18:10

Хавиер Хуртадо Мира: Христијан, ти си нашиот лидер! Сакаме да дојдеш во Брисел како нов премиер и да ја внесеш Македонија во ЕУ

На дваесет и осмата годишна конференција на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ се обрати и Хавиер Хуртадо Мира, претседател на демократската младинска заедница на...

Македонија 17.11.19 | 16:36

Јаулески: Нема млад човек што не се срами од овие луѓе што ни ја водат државата

Претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, Јован Јаулески своето денешно обраќање го почна со тоа дека „во моментот чувствува среќа, но и горчина, гнев, тага и разочараност....