Ознака: турска серија
Филм 27.02.20 | 12:37

Во каква убавица ќе порасне постарата ќерка на Фарук и Суреја од „Истанбулската невеста“

Турската хит серија „Истанбулската невеста“ ги привлекува гледачите со своите несекојдневни сплетки и настани. Од месец на месец гледаноста се повеќе и повеќе се...

Филм 14.12.19 | 09:08

Таа слугинка, тој Боран: Иако за неа е недостижен, всушност се заедно

Високобуџетната серија Истанбулската невеста е една од најгледаните и најпопуларни турски драми за последните неколку години. Серијата го следи животот на една млада...

Естрада 16.11.19 | 12:38

Скопјанецот ја изневерува злобната Дилара?

Гледачите на турските серии се сеќаваат на убавата актерка Ебру Озкан, која ја играше улогата на Дилара во серијата „Парампарче“. Од 2016 година злобната Дилара е скопска...

Естрада 09.09.19 | 16:58

Се омажи Хазан, ќерката на Фазилет – свадбата романтична како таа на Балибег

Турската актерка Дениз Бајсал (28), која стана позната кај нас по улогата на Хазан во серијата „Ќерките на Фазилет“, пред неколку дена се омажи со својот свршеник Бариш...

Естрада 08.05.19 | 15:14

Кој би рекол – Хазан, Јасемин и Нил одлични другарки

Бунтовната Хазан, злобната Јасемин и психички нестабилната Нил на една маса без интриги и лудата Фазилет, во исто друштво и во прекрасно расположение. Иако на гледачите...

Естрада 08.05.19 | 14:17

Хазан како невеста

Младата турска актерка Дениз Бајсал гледачите на турските серии ја запознаа како убавата Хазан, ќерката на Фазилет, од истоимената серија. Нејзината улога е повлечена...