Ознака: тест
Калеидоскоп 16.10.19 | 09:31

Ако ги прави овие нешта, тој е вашата сродна душа

Често луѓето го романтизираат поимот “сродна душа”. Можеби тоа е така бидејќи романтичните филмови и романите постојано нагласуваат дека најголемата љубов на вашиот...

Македонија 30.09.19 | 13:40

Пендаровски: Расчистувањето на последните афери е тест за правната држава

Правна сигурност е предуслов и за банкарскиот сектори и за бизнисот, со неа е поврзан и процесот на иселување на младите, иако се направени позитивни чекори од 2016 година...

Мода и убавина 15.09.19 | 12:36

Една година го миела лицето само со вода: Колку се каам, а предоцна е

Експериментот на американката, која се претставува како Мелиса, траел една година, а таа на „Редит“ споделила што сè ѝ се случило за тоа време. Сè што правев во таа година...

Психологија 30.07.19 | 19:35

Изберете форма и откријте за која професија сте родени

Тестот на д-р Сузан Делингер ќе ви помогне да откриете нешто повеќе за себе и за работата со која (ќе) се занимавате. Методот на облици на кој се темели тестот е идеален...

Здравје 23.03.19 | 22:05

Тест од 60 секунди кој покажува дали сте здрави

Потребно е малку време за да утврдите какво ви е здравјето. Со помош на овие шест кратки тестови можете да ги забележите пораките кои ви ги испраќа телото и за тоа време...