Ознака: теренска вакцинација
Здравје 28.07.21 | 15:14

Продолжува теренската вакцинација

Теренската вакцинација за четврток 29.07.2021 ќе се одвива во следните населени места: Тетово – Жеровјане, Г.Седларце, Радиовце, Теново, Стенче, Волковија, Гургурница Гостивар...

Здравје 27.07.21 | 22:10

Теренската вакцинација продолжува и утре, еве во кои места

Од Министерството за здравство информираат дека теренската вакцинација за среда 28.07.2021 ќе се одвива во следните населени места: Тетово – Брвеница, Д.Седларце, Пирок,...

Здравје 26.07.21 | 17:03

Продолжува теренската вакцинација

Теренската вакцинација за вторник 27.07.2021 ќе се одвива во следните населени места: Тетово – Боговиње, Ново Село, Селца, Кече Берово – Мачево Гостивар – Балиндол, Турчане Свети...

Здравје 25.07.21 | 12:18

Теренската вакцинација продолжува, објавени населените места за утрешниот ден

Теренската вакцинација за понеделник 26.07.2021 ќе се одвива во следните населени места: Тетово – Палчиште, Новаке, Камењане, Синичани, Урвич, Јеловјане Гостивар – Равен,...

Здравје 23.07.21 | 14:12

Продолжува теренската вакцинација во 10 населени места

Теренската вакцинација за сабота 24.07.2021 ќе се одвива во следните населени места: Тетово – Речица, Г.Речица,М.Речица, Калник, Чифлик Струга – Д.Белица, Враништа Битола...

Здравје 21.07.21 | 15:16

Продолжува теренската вакцинација

Теренската вакцинација за четврток 22.07.2021 ќе се одвива во следните населени места: Тетово – Селце, Вејце, Лавце Гостивар – Дебреше, Врањовце Ресен – Горнa Бела Црква,...

Здравје 20.07.21 | 15:36

Еве каде утре ќе се одвива теренската вакцинација

Теренската вакцинација за среда 21.07.2021 ќе се одвива во следните населени места: Ресен – Рајца, Курбиново, Сливница, Асамати, Претор Штип – Софилари, Драгоево, Селце Свети...

Здравје 19.07.21 | 14:56

Утре продолжува теренската вакцинација против ковид-19 во повеќе населени места

Теренската вакцинација за вторник 20.07.2021 ќе се одвива во следните населени места: Делчево – Саса1, Саса2 Ресен – Наколец, Штрбово Штип – Шашаварлија, Кошево, Почивало Свети...

Здравје 18.07.21 | 14:45

Во понеделник продолжува теренската вакцинација на населението

Теренската вакцинација утре (понеделник) 19.07.21 ќе се одвива во следните населени места: Делчево – Муштица Гостивар – Градец, Калиште, Ѓурѓевиште, Ломница Ресен – Стење,...

Здравје 15.07.21 | 14:09

Теренската вакцинација продолжува утре во 89 населени места

Теренската вакцинација продолжува и утре во 89 населени места. Вакцинацијата, како што соопшти попладнево Министерството за здравство, ќе се одвива во следниве населени...

Здравје 14.07.21 | 16:01

Теренската вакцинација продолжува утре во над сто населени места

Теренската вакцинација продолжува и утре во над сто населени места. Вакцинацијата, како што соопшти попладнево Министерството за здравство, ќе се одвива во следниве...

Македонија 13.07.21 | 16:06

Теренската вакцинација продолжува утре во над 70 населени места

Теренската вакцинација продолжува и утре во над 70 населени места, соопшти Министерството за здравство. Министерството попладнево информира дека вакцинацијата ќе се...

Здравје 12.07.21 | 22:59

Во овие населени места утре продолжува теренската вакцинација

Теренската вакцинација, утре 13 јули, ќе се одвива во овие населени места во секоја од следните општини: Делчево/Македонска Каменица – Цера Тетово – Желино, Стримница,...

Здравје 12.07.21 | 17:09

Во овие населени места ќе има теренска вакцинација

Министерството за здравство информира дека теренската вакцинација, утре ќе се одвива во неколку населени места, а е организирана во соработка со здавствените домови...

Здравје 12.07.21 | 11:16

Филипче: Теренската вакцинација се одвива одлично

Медицински тимови од Здравствениот дом во Пробиштип рано утрово започнаа вакцинација во село Турско Рудари. Здравствениот дом во Валандово теренската вакцинација...

Македонија 12.07.21 | 10:22

Почна теренската вакцинација

Медицински тимови од ЗД Пробиштип, рано утрово започнаа вакцинација во село Турско Рудари, а ЗД Валандово теренската вакцинација ја почна од село Чалакли, соопшти министерот...

Македонија 11.07.21 | 16:38

Oд утре започнува теренска вакцинација низ цела земја, ова е листата со населени места

Од Министерството за здравство информираат дкеа теренската вакцинација почнува утре во населените места во општините: Делчево – Дулица Гостивар – Чегране, Форино,...

Здравје 06.07.21 | 11:29

Теренската вакцинација против Ковид-19 треба да почне од следната недела

Министерот за здравство Венко Филипче денеска соопшти дека теренската вакцинација против Ковид-19 треба да почне од следната недела. Теренската вакцинација ќе ја организира...

Здравје 05.07.21 | 15:13

Од следната недела почнува теренска вакцинација

Министерот за здравство д-р Венко Филипче денеска на работен состанок со директорите на Здравствените домови во државата и членови на Националната работна група за...

Здравје 22.06.21 | 12:08

Ќе има теренска вакцинација каде што нема заинтересирани

Министерството за здравство во моментов работи на план за теренска вакцинација. Нешто на што работиме во моментов е план за теренска вакцинација во местата каде што...