Ознака: телефонска линија
Македонија 14.04.20 | 22:36

МВР ќе отвори единствени броеви само за прашања поврзани со Ковид-19

Министерството за внатрешни работи ќе отвори единствени броеви за цела територија на државата на кои граѓаните ќе може да се јават за сите прашања поврзани со Ковид-19,...

Македонија 05.05.19 | 11:18

Бесплатна телефонска врска за повреда на избирачко право

Во канцеларијата на Народниoт правобранител денеска, на денот на одржувањето на вториот круг од Претседателските избори 2019, и предвремените избори за градоначалник...

Македонија 03.05.19 | 14:17

Народен правобранител: Бесплатна телефонска линија за пријавување повреда на избирачко право

Во канцеларијата на Народниoт правобранител в недела( 5 мај ) на денот на одржувањето на вториот круг од претседателските избори и предвремените избори за градоначалник...

Македонија 19.04.19 | 11:45

Беслатната телефонска линија на која граѓаните ќе можат да пријават повреда на избирачкото право

Во канцеларијата на Народниoт правобранител в недела, на денот на одржувањето на првиот круг од Претседателските избори 2019, и предвремените избори за градоначалник...