Ознака: тања царовска
Естрада 19.11.20 | 09:38

Царовска: Не се плашам, не се пазам и не се дистанцирам

Музичарката Тања Царовска смета дека доколку здрава се трга од здрави луѓе придонесува кон деградација и истребување на човечкиот род. Царовска, која е поборник на...

Македонија 09.10.19 | 09:27

Царовска за Јанески: Добро, салам ли е овој?

Пејачката Тања Цароска остро реагира на советот кој водителот Огнен Јанески ѝ го дава на мајка, чие дете починало пред три месеци зошто немало кој да го прими на Ургентен. Добро,...

Македонија 06.07.19 | 21:47

Царовска: Она што некогаш беше борба, денес е злоба

-Голем дел од она што сега го нарекувате злоба, порано го нарекувавте борба за правда – вака македонската музичарка Тања Царовска ги коментира актуелните случувања. Оние...

Македонија 19.05.19 | 09:04

Не гледам како било која гордост е поинаква од гордоста да се биде човек со македонско потекло, поточно Македонец

Гордост Ја слушам песнава на Македонија за Евровизија на Јутуб. Ја слушам и искрено, ми се плаче. Не од што ми се допаѓа. Ниту пак од што не ми се допаѓа. Индиферентна...