Ознака: Тамара Јолевска Попов
Култура 11.08.19 | 18:51

Вечерва во Охрид промоција на „Скопје, ти раскинуем“ од Тамара Јолевска – Попов

Вечерва, во 20.30 часот, во рамки на манифестацијата ЛУНУС во „Култура 365“ на ул. „Самоилова“ во Охрид ќе се одржи промоција на збирката раскази „Скопје, ти раскинуем“...

Култура 03.04.19 | 11:20

Промоција на „Скопје, ти раскинуем“ од Тамара Јолевска-Попов

Втората збирка раскази на Тамара Јолевска-Попов насловена според истоимениот расказ „Скопје, ти раскинуем“ деновиве излезе од печат во издание на „ПНВ публикации“....

Култура 02.04.19 | 10:36

Промоција на „Скопје, ти раскинуем“ на Тамара Јолевска Попов во кино „Фросина“

Во киното „Фросина“ на 3 април (среда) од 20 часот ќе се одржи промоција на збирката раскази „Скопје, ти раскинуем“ од Тамара Јолевска Попов, издание на ПНВ Публикации. Промотори...

Култура 26.03.19 | 16:14

Објавена втората збирка раскази „Скопје, ти раскинуем“ од Тамара Јолевска Попов

Втората збирка раскази на Тамара Јолевска Попов по истоимениот расказ „Скопје, ти раскинуем“ деновиве излезе од печат. Книгата е во издание на ПНВ Публикации од Скопје. Збирката...