Ознака: стратешки договор со САД
Македонија 14.06.21 | 09:27

Мицкоски: Ги почитувам стратешките интереси на САД, но тоа не значи да не се бориме за македонските

ВМРО-ДПМНЕ ги почитува стратешките интереси на САД. Заедно со ЕУ тоа се системите кон кои ние единствено се стремиме, но воедно тоа не значи дека немаме право да ги почитуваме...

Македонија 13.06.21 | 09:59

Силни и прецизни пораки испратени од Битола: Се бориме за македонските национални интереси, тие се наше право и долг кон Македонија

ВМРО-ДПМНЕ ги почитува стратешките интереси на САД. Заедно со ЕУ тоа се системите кон кои ние единствено се стремиме, но воедно тоа не значи дека немаме право да ги почитуваме...

Македонија 12.06.21 | 21:06

Мицкоски: Ги почитувам стратешките интереси на САД, но тоа не значи да не се бориме за македонските

ВМРО-ДПМНЕ ги почитува стратешките интереси на САД. Заедно со ЕУ тоа се системите кон кои ние единствено се стремиме, но воедно тоа не значи дека немаме право да ги почитуваме...