Ознака: сперматозоиди
Интима 07.11.22 | 21:56

Не сте свесни дека вака си ги убивате сперматозоидите

Голем број мажи не се свесни дека некои фактори, како дебелината или држењето на лаптоп во скут, можат негативно да влијаат на бројот на сперматозоидите и така да се...

Здравје 23.11.20 | 18:22

Короната предизвикува стерилитет – колку сте помлади толку полошо

Многумина прележаа Ковид-19, но, за жал, дури 1 милион луѓе ја изгубија битката. Речиси една година од појавата, многу непознати за заболувањето, а на прагот на зимата сме...

Здравје 03.02.20 | 17:50

Мажи внимавајте: Од 5G мрежата може да ви се намалат сперматозоидите и да бидете неплодни

Постои загриженост дека зголеменото ниво на електромагнетно зрачење во Велика Британија со зголемувањето на покриеноста на 5Г мрежата низ целата земја може сериозно...

Балкан 17.04.19 | 12:41

Србинките веќе не ни ја сакаат спермата

Жените во Србија кои сакаат потомство, а немаат партнер, веќе нема да морат да одат во Македонија по донирани сперматозоиди, пишува српски „Телеграф“. Со донесувањето...