Ознака: Самерленд
Скопје 23.07.19 | 14:04

На барање на жителите на Дебар Маало, „Самерленд“ ќе завршува еден час порано

По добиеното барање од група граѓани од Дебар Маало во однос на бучавата од настаните коишто се организираат во рамките на манифестацијата „Самерленд“, што се организира...

Скопје 20.07.19 | 09:57

Пано со железна конструкција падна врз мене, да бев 5 сантиметри поназад ќе паднеше врз син ми

Денес околу 19 часот во Градски Парк врз мене падна пано со железна конструкција со програмата на Summerland. Пано од 3 метра ставено на нерамен терен без никаква заштита го...

Скопје 19.07.19 | 12:57

„Самерленд“: Златно славејче, ЏП и Стефанатор, проекција на филмот „Џган“

Фестивалот „Summerland” кој секојдневно се одржува во Градски Парк и овој викенд нуди забавна програма за сите возрасти. За најмалите, од 19:00 вечерва ќе настапат „Златно...

Скопје 12.07.19 | 13:03

Концерти, детска програма, хуманитарни настани…Богата програма викендов на „Summerland“

Во рамки на фестивалот „Summerland” во Градски Парк, викендов ќе се одржат неколку интересни настани и музички перформанси. Вечерва, од 19:30 со „Готвиме со Бранко“, ќе има...