Ознака: рамковен
Македонија 13.08.21 | 14:41

Ивор Мицковски: Дојде време навијачка сељачина што се тепаше по Кале и стадиони да ни збори за мир и толеранција

Ивор Мицковски на својот фејсбук профил искоментира: Дојде време навијачка сељачина што се тепаше по Кале и стадиони да ни збори за мир и толеранција. Фала ти Македонијo...

Македонија 09.12.20 | 13:42

Ќе се раскинат договорите со вработените по Рамковен ако одбијат две опции за ангажман

Доколку некој од вработените според Рамковниот договор, кои сега седат дома и примаат плата, двапати одбие опција за ангжаман што ќе му биде понуден за работа во некоја...

Македонија 03.07.20 | 20:40

Османи: Оној кој ќе се обиде да го сруши Охридскиот, Преспанскиот и Договорот за добрососедство, партнер во нас нема да најде

Бујар Османи од ДУИ вели дека со СДСМ заедно како коалициски владини партнери донеле клучни одлуки, но не ја искчучи можноста по изборите за состав на Влада да преговараат...