Ознака: радијатор
Скопје 07.01.22 | 11:29

Скопјани се жалат на ладни радијатори – плаќаме сметки цела година, се догреваме со клима-уреди

Ладни радијатори, премрзнати граѓани… Корисниците на централното парно греење што им го испорачува „Балкан Енерџи“ се жалат дека радијаторите речиси воопшто не...

Калеидоскоп 10.11.19 | 10:28

Во текот на ноќта ви студи? Со фолија загрејте го станот како да имате уште еден радијатор

Овие два евтини и практични совети ќе ви помогнат уште повеќе да го затоплите својот дом, а за тоа да не плаќате дополнителни средства. На ѕидот зад радијаторот залепете...

Скопје 06.10.19 | 11:46

Од утре топли радијатори за скопјани

Поради падот на надворешната температура oд утре започнува грејната сезона за потрошувачите приклучени на системот за централно греење во градот Скопје со кој управува...

Економија 22.04.19 | 22:15

Дел од исклучените од парно, сепак, ќе плаќаат паушал

Нови проблеми за исклучените од системот на греење. Новите правила кои важат од  01 април предвидуваат дека паушал и натаму ќе плаќаат граѓаните кои не живеат во становите...

Семејство 08.01.19 | 23:05

Како да имате уште еден радијатор – со обична фолија до потопол дом

Овие два евтини и практични совети ќе ви помогнат уште повеќе да го затоплите својот дом, а за тоа да не плаќате дополнителни средства. Тие што го испробале овој метод...