Ознака: протест полиција
Македонија 27.10.20 | 22:20

Полицајците денеска на улица: Професионализмот во полицијата мора да се врати!

Поради крајно лошата положба на полицијата во Македонија, полициски службеници вечерва излегоа на протест пред Министерството за внатрешни работи, организиран од...

Македонија 16.11.19 | 15:04

Полицајците бараат подобри услови за работа и 25 отсто зголемување на платите

Независниот синдикат на полицијата (НСП) денеска одржа протест пред Владата на кој побара да биде признаен за репрезентативен синдикат во полицијата, признавање на...

Скопје 02.10.19 | 13:35

Полицајците на улица: Со македонската химна и „Пада Влада“ бараат враќање на достоинството на полицијата

Со барања да се врати достоинството на полицијата членството на Независниот синдикат на полицијата (НСП) денеска излезе на мирен протест. Во знак на револт поради ниските...