Ознака: пролетна акција
Скопје 16.05.22 | 19:52

Пролетната акција на Град Скопје и јавните претпријатија од денеска се реализира во општина Ѓорче Петров

Градот Скопје заедно со јавните градски претпријатија и во координација со Општина Ѓорче Петров ја почнаа големата пролетна работна акција на подрачјето на оваа општина....

Скопје 10.05.22 | 14:43

Пролетната акција на Град Скопје и јавните претпријатија продолжува во општина Центар

Градот Скопје заедно со градските јавни претпријатија и во координација со Општина Центар вчера ја почнаа големата пролетна работна акција на подрачјето на општина...

Скопје 26.04.22 | 19:49

Голема пролетна акција на Град Скопје од денеска во Бутел

Големата пролетна работна акција на Градот Скопје и јавните градски претпријатија од денеска се спроведува на подрачјето на општината Бутел. Во координација со Oпштина...

Скопје 04.04.22 | 14:27

Големата работна акција од денеска продолжува во општина Аеродром

Градот Скопје заедно со градските јавни претпријатија и во координација со Oпштина Аеродром на терен ја реализираат голема пролетна работна акција на подрачјето на...