Ознака: прифатен центар за странци
Скопје 20.10.21 | 12:56

Бардовчани до министерот Спасовски: Дали поважно е колкумина ќе седат во кафана од проблемот со Прифатниот центар?

Проблемот кој го имаат жителите на скопско Бардовци околу Прифатниот центар за странци кој веќе се гради во нивниот атар никако да биде посериозно разгледан од државните...

Македонија 01.09.21 | 10:47

Попладне нов протест против центарот за странци: Протестот ќе тргне пред „Борис Трајковски“ ќе заврши пред Влада

Жителите на скопското село Бардовци денес повторно ќе излезат на протест против изградбата на Прифатен центар за странци во близина на нивното населено место. Имено,...

Скопје 16.08.21 | 21:13

Жителите со право протестираа: Спасовски призна, ќе се гради нов Прифатен центар за странци во Бардовци

Со цел подобрување на моменталните расположливи услови на постоечкиот Прифатен центар за странци, во тек е изградба на нов објект на Прифатен центар за странци, финансиран...

Скопје 20.07.21 | 15:25

Жителите на Бардовци против изградбата прифатен центар за странци: Највуваат блокада и протести

Не стивнува револтот кај жителите на Бардовци за градењето нов објект „Прифатен центар за странци“ на периферијата на населбата. Случајно дознавме за новиот објект...