Ознака: Пин конференција
Музика 29.11.21 | 16:02

Заврши ПИН конференцијата – најзначајниот музички собир во југоисточна Европа

Вчера во раните утрински часови заврши тридневната ПИН музичка конференција со која официјално беше отворен годинашниот ТАКСИРАТ ФЕСТИВАЛ и која го претвори Скопје...

Музика 28.11.19 | 10:41

Почнува 21-то издание на Таксират фестивал

Денес, со почеток на ПИН музичка конференција & шоукејс, во Младински културен центар (МКЦ) во Скопје, почнува 21-во издание на ТАКСИРАТ, денови посветени на културата...

Музика 26.11.19 | 13:57

Од четврток на ПИН конференција во МКЦ ќе се слави културата и музиката

Нè делат уште неколку дена од почеток на 6.издание на ПИН музичка конференција, која во рамките на 21-от ТАКСИРАТ фестивал ќе се одржи во Младински културен центар во...

Музика 07.11.19 | 13:19

21. издание на Таксират и ПИН музичка конференција ветуваат серија одлични настани

Годинава, по 21-ви пат се одржува ТАКСИРАТ ФЕСТИВАЛ, a како дел од него ќе се одржи и новото издание на ПИН музичката конференција. Оваа единствена кај нас меѓународна...