Ознака: пеце милевски
Македонија 08.05.21 | 17:22

Милевски: Петровска мандатот го потроши во уништување на Битола

Три и пол години Битола нема градоначалник. Градот и граѓаните се оставени сами на себе. Пред 3,5 години се ветуваше чист воздух и стотина проекти, живот за сите, а на крајот...

Економија 25.01.21 | 20:03

Милевски: РЕК Битола го доведува под прашање снабдувањето со струја среде зима

Пеце Милевски од ВМРО-ДПМНЕ, истакнува дека РЕК Битола работи со минимален капацитет со што се доведува под прашање снабдувањето со струја среде грејна сезона т.е. среде...

Македонија 19.12.20 | 14:48

Милевски до Заев: Дојдовте ли да проверите колку заработиле фирмите на Вашата „расплакана“ фамилија во РЕК Битола

Претседателот на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Битола, Пеце Милевски, јавно го праша премиерот Зоран Заев, зошто дошол на посета во Битола, кога неговата власт...