Ознака: одговори
Македонија 14.05.21 | 13:58

МОН со одговори на најчесто поставувани прашања доставени од иницијативата за бојкот на наставата

Реформата на образовниот систем е потребна и според мнозинството наставници и родители, дури и задоцнета. Со новите наставни програми, учениците се ставаат во центарот...

Македонија 29.04.21 | 09:05

МОН: Наставата воопшто не е замислена да се одвива на компјутери или таблети

Министерството за образование и наука (МОН) одговори на прашањата кои ги постави инженер по инфорамтика и дилемите во врска со дигиталните учебници, што МОН планира...

Македонија 30.07.20 | 19:40

Пензионерите ќе добиваат одговори на нивните прашања на отворена телефонска линија

Сојузот на здруженија на пензионери ќе отвори телефонска линија за пенионерски прашања Скопје, 30 јули 2020 (МИА) – Сојузот на здруженија на пензионерите на Македонија...